fbpx

Over Quitte

Jij wil weten met wie je in zee gaat? Met een partner die voor jou door zee gaat. Joachim, verantwoordelijk voor het dagelijks bestuur, combineert zijn kennis van recht en economie met zijn kennis van mensen. En dat zorgt dat hij veel gedaan krijgt, altijd op een respectvolle manier.

Joachim De Veirman, zaakvoerder van Quitte

‘Hoe krijg je het toch gedaan?’

Klanten vragen zich vaak af hoe ik zo snel gedaan krijg wat hen al zo lang niet lukt. Voor mij voelt dit heel natuurlijk. Dit is waar ik goed in ben. Je moet een bepaalde taal spreken, mensen kunnen lezen en sterk in je schoenen staan. En goed op de hoogte zijn van de grote en kleine lettertjes in onze wetgeving.

Recht is mijn passie. Vooral mensen helpen die met de handen in het haar zitten. Dat maakt deze job zo leuk. Onze klanten zijn echt dankbaar als ze eindelijk het geld krijgen waarvoor ze zo hard werken.

“Je moet een bepaalde taal spreken, mensen kunnen lezen en sterk in je schoenen staan. En goed op de hoogte zijn van de grote en kleine lettertjes in onze wetgeving.”

Joachim, dagelijks bestuur bij Quitte

Kennis van zaken

Voor ik bij Quitte begon te werken, werkte ik op de financiële afdeling van het internationale bedrijf O’Neill. Een heerlijke job! Mijn grootste uitdaging was de juiste afweging maken tussen het financiële en commerciële belang van het bedrijf: draaien we de kraan toe bij wanbetalers, of onderhandelen we met oog op de toekomst?

Op lange termijn wil je vooral een goede reputatie en klantrelatie, dat vraagt om menselijkheid, respect en kennis van zaken.

Die kennis kan ik bij Quitte goed gebruiken om onze klanten snel en efficiënt te helpen.

Joachim De Veirman, zaakvoerder van Quitte

Mensenkennis

In mijn job beweeg ik als een vis in het water. Ik communiceer goed, denk altijd een stap vooruit, ben betrouwbaar en heb mensenkennis. Er is altijd een oplossing, en die vinden mensen vaak bij mij.

 

Ik zoek oplossingen waarin iedereen zich kan vinden. Elke situatie is uniek, net als elke persoon met wie je communiceert. Ik lees hoe mensen in elkaar zitten.

 

Wil je nog iets weten? Contacteer mij gerust.

Blijf op de hoogte met Quitte!

Abonneer je nu op onze nieuwsbrief en krijg onze tips & tricks over facturering en het juridisch kader errond rechtstreeks in jouw inbox.

Last van klanten die niet betalen?
Wij helpen jou.

Quitte – Invordering bv

BTW BE0773.624.884

Scroll naar top

Last van klanten die niet betalen?

Illustratie voor resterende vragen

Start je GRATIS claim!

Bij Quitte hebben we alles en iedereen in huis om ervoor te zorgen dat openstaande bedragen binnen 1 tot 6 weken op jouw rekening staan.